Ο Βασίλης Γκουρούσης κατέθεσε αγωγή στον σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Βασίλη Γκουρούση και την πρώην σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, ο Βασίλης Γκουρούσης αποκάλυψε ότι έκανε αγωγή τον νυν σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη. Τους λόγους τους εξήγησε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. 

«Ένας από τους ανθρώπους που με έχουν πειράξει είναι και αυτός ο άνθρωπος. Πήγε να εκμεταλλευτεί την εταιρεία μου. Είχε μια ανάρτηση στο ίντερνετ ότι δουλεύει στο συγκεκριμένο site και αυτό δεν ισχύει, το ανακάλυψαν τα παιδιά μου», περιέγραψε ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Ζητήσαμε σαν άνθρωποι να κατέβει η ανάρτηση μια – δυο φορές, δεν έγινε όμως αυτό. Δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτό αλλά και τα παιδιά μου και δεν το παίρνω πίσω. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να ζητήσω συγνώμη από κανέναν πια. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης όλο αυτό», συνέχισε ο θεατρικός παραγωγός.

«Όσοι με έχουν πειράξει και είπαν τα διάφορα για την περιπέτειά μου θα τιμωρηθούν. Είμαι ένας άνθρωπος που με ξέρει όλο το σύμπαν και δεν έχω πειράξει ποτέ μου άνθρωπο. Αυτοί που πήγαν να επωφεληθούν από την περιπέτειά μου ήταν και αυτοί που πήραν τα πράγματα.

Όλα αυτά δεν μπορώ να τα αφήσω ατιμώρητα. Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου 14 μήνες και θα πληρώσουν 10 φορές και 20 παραπάνω για αυτό που μου έκαναν», συνέχισε ο Βασίλης Γκουρούσης.

 

«Έχω κάνει αγωγές και ζητώ αποζημίωση. Τα χρήματα θα τα δώσω σε ιδρύματα αλλά αυτοί οι άνθρωποι θα πληρώσουν, θα βγάλουν χρήματα από την τσέπη τους για να καταλάβουν πως όταν λένε κάτι πρέπει να διασταυρώνουν την πληροφορία», σημειώνει ο Βασίλης Γκουρούσης.

To άρθρο Ο Βασίλης Γκουρούσης κατέθεσε αγωγή στον σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts