Ο Αιτωλοακαρνάνας Φώτης Κωτσής είναι ο νέος αντιπρόεδρος του ΔΣΑ

5

Ο νέος αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, Φώτης Κωτσής, γεννήθηκε στον Υμηττό Αττικής, κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και ασκεί μαχόμενη δικηγορία.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας που διεξήχθη την Τρίτη 22.12.2020, εξέλεξε κατά πλειοψηφία (23 ψήφων και 2 λευκών σε σύνολο 25 Συμβούλων) ως νέο Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, τον Σύμβουλο Φώτιο Αντ. Κωτσή.

Ποιος είναι ο Φώτης Κωτσής

Γεννήθηκε στον Υμηττό Αττικής το 1977. Κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων.

Το 2000 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στο Εμπορικό Δίκαιο (Παν/μιο Bristol – Μεγ. Βρετανία) και, στο Αστικό Δίκαιο (Παν/μιο Αθηνών).

Είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις και ασκεί μαχόμενη δικηγορία.

Διδάσκει “Business Law” σε αγγλόφωνα μεταπτυχιακά προγράμματα του αμερικανικού Πανεπιστημίου “City University of Seattle”.

Συμμετέχει στο Σύνδεσμο Ελλήνων Εμπορικολόγων. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων Νομικής Αθηνών.

Από το 2005 έως το 2008 ήταν εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Ν.Δ.Α. με ενεργό συμμετοχή και παρέμβαση σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης νέων ασφαλισμένων δικηγόρων, Ειδικού Διανεμητικού Λογαριασμού Νέων Δικηγόρων, αμοιβών νέων δικηγόρων – συνεργατών κλπ.

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του.

The post Ο Αιτωλοακαρνάνας Φώτης Κωτσής είναι ο νέος αντιπρόεδρος του ΔΣΑ appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.