Ελλάδα

Οικογένεια Καρνέση: Με ποιον μίλησε ο 76χρονος λίγο πριν το μακελειό στη ναυτιλιακή – Πυκνώνει το μυστήριο

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το μακελειό που είχε σημειωθεί στις 10:20 το πρωί Δευτέρας 12/2, στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, όπου ο 76χρονος Αιγύπτιος σκόρπισε τον θάνατο, καθώς έχασαν τη ζωή τους, η Μαρία Καρνέση, ο Αντώνης Βλασσάκης και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, προτού αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 76χρονου εξακολουθεί να παραμένει αδιευκρίνιστο, ενώ οι έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση. Ο 76χρονος που ήταν γνωστός ως «Άρης», ήταν σαν μέλος της εφοπλιστικής οικογένειας καθώς επί 36χρόνια ζούσε με τα μέλη της, ενώ τα τελευταία χρόνια πρόσεχε τη βίλα της οικογένειας στους Πεταλιούς.

Μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «LIVE NEWS», ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει στην υπόθεση από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του δράστη λίγες ώρες πριν το μακελειό.

Όπως σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το μυστήριο για τα κίνητρα του δράστη «πυκνώνει», καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα το κινητό του κι έτσι έγινε άρση απορρήτου στον αριθμό του. Από εκεί επαναφέρεται το βασικό ερώτημα πού διέμενε για όσο διάστημα ήταν στην Αθήνα πριν από τη δολοφονική επίθεση.

Ο 76χρονος έφυγε από τους Πεταλιούς την Πέμπτη και βρέθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Έτσι παραμένει άγνωστο το πού έμενε μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι που διατηρούσε στη Γλυφάδα, δεν εντοπίστηκε ούτε κινητό ούτε κάποιο στοιχείο ότι έμεινε εκεί.

Η τελευταία κλήση πριν το μακελειό

Από την έρευνα στις κλήσεις από το κινητό του 76χρονου προέκυψε ότι εκείνο το πρωινό είχε επικοινωνήσει με έναν υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας, ηλικίας περίπου 60 ετών, στον οποίο φαίνεται να είχε πει ότι θα πάει τη Δευτέρα στα γραφεία, προκειμένου να προσφέρει κάποια δώρα, φρούτα και λαχανικά από το νησί.

Τα συγκεκριμένα δώρα φέρεται να είχαν ως παραλήπτη τη Δέσποινα Καρνέση, με την οποία διατηρούσε καλές σχέσεις όπως έχει προκύψει και από άλλες μαρτυρίες

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε επικοινωνία με τον δράστη, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, έχει κληθεί από την Ασφάλεια Αττικής  για κατάθεση κι ερωτήθηκε τι διημείφθη στη συγκεκριμένη συνομιλία, όπου είπε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι ο δράστης είχε μένος με την οικογένεια κι επίσης δεν υπέπεσε στην αντίληψή του ότι θα έκανε κάτι κακό.

«Γρίφος» το σπίτι που έμεινε

Τον ήξερε αρκετό καιρό, είχαν μιλήσει αρκετές φορές και ανέφερε ότι πιθανόν ο «Άρης» να διέμενε σε ένα σπίτι στον Πειραιά, χωρίς όμως να είναι σε θέση να γνωρίζει σε ποιον ανήκει το σπίτι ή αν ο Αιγύπτιος το είχε νοικιάσει. Αυτό το σπίτι παραμένει ακόμα άγνωστο στις Αρχές.

Επίσης, ανέφερε ότι παρόλο που του είχε πει ότι θα έρθει στα γραφεία της εταιρείας για του φέρει τα πράγματα από το νησί, δεν τον αναζήτησε και προχώρησε στη δολοφονική επίθεση. Η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθεί που έμενε ο 76χρονος αλλά και το σημείο από το οποίο εξέπεμψε τελευταία φορά σήμα το κινητό του, καθώς πιστεύεται ότι το έχει αφήσει στο σπίτι που είχε βρει κατάλυμα μέχρι το μακελειό.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι στο κινητό ίσως βρίσκονται κρίσιμα στοιχεία, όπως διαδικτυακές επικοινωνίες του δράστη που ίσως ρίξουν «φως» στα κίνητρα της αποτρόπαιας δολοφονικής επίθεσης.

Ακόμα σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη υπάρχουν κάποιες ακόμα συνομιλίες, για τις οποίες οι αστυνομικοί δεν κρίνουν ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Related Posts