Ναύπακτος: Νέα υπόθεση απάτης – Προσποιήθηκε γνωστό γιατρό για να αγοράσει μέλι

7

Ναύπακτος: Ακόμη μια θρασύτατη υπόθεση απάτης έλαβε χώρα σήμερα καθώς άγνωστος δράστης επικοινώνησε με μελισσοκόμο ζητώντας μια αρκετά μεγάλη ποσότητα μελιού την οποία θα διοχέτευε σε καταστήματα της Αθήνας τονίζοντας την εξαιρετική ποιότητα μελιού που διαθέτει.

Ο δράστης που προσποιούνταν γνωστό γιατρό της πόλης ζήτησε προσωπικά στοιχεία λογαριασμού για να γίνει άμεση μεταφορά των χρημάτων με στόχο να του αποσπάσει ότι είχε και δεν είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο μελισσοκόμος αντιλήφθηκε τους σκοπούς του και του έκλεισε το τηλέφωνο , λίγο αργότερα επικοινώνησε με τον γιατρό και τον ενημέρωσε για το περιστατικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έχει αναφερθεί στο Α.Τ. Ναυπάκτου που ήδη διενεργεί έρευνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δράστης γνώριζε πολλά προσωπικά στοιχεία και πρόσωπα της οικογένειας του μελισσοκόμου και του γιατρού καθώς επίσης προσπάθησε ακόμη και να μιμηθεί τον τρόπο ομιλίας του ιατρού.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους και σίγουρα κανένα προσωπικό μας στοιχείο δεν πρέπει να το δίνουμε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά καθώς οι επιτήδειοι καιροφυλακτούν.

Πηγή: nafpaktianews.gr

The post Ναύπακτος: Νέα υπόθεση απάτης – Προσποιήθηκε γνωστό γιατρό για να αγοράσει μέλι appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.