Για τη μεταφορά του κοντέινερ στη Λάρισα μίλησε ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των διδύμων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, κάνοντας λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Ο Νίκος Πλακιάς γράφει σε ανάρτησή του για τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί όσον αφορά στο εν λόγω βαγόνι, επιβεβαιώνοντας ότι είχε ήδη εξεταστεί πριν επιστραφεί στον ιδιώτη που το χρησιμοποιούσε ως κοντέινερ.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά για το βαγόνι της αμαξοστοιχίας των Τεμπών:

Επειδή ακούγονται πολλά σήμερα για ένα κοντέινερ που μεταφέρθηκε στην Λάρισα στην περιοχή Κουλούρι (είναι το μέρος που βρίσκονται και τα άλλα βαγόνια των τρένων).

Και ήδη άρχισαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι τα σενάρια.

Το κοντέινερ μεταφέρθηκε σήμερα στην Λάρισα μετά από εντολή του Εφέτη Ανακριτή για να ελεγχθεί από ειδικούς. Έγινε μετά από αίτημα οικογένειας.

Το κοντέινερ βρισκόταν στις αποθήκες της μεταφορικής εταιρίας που ανήκε και πήγε εκεί μετά από έλεγχο που είχε υποστεί μαζί με τα υπόλοιπα της εμπορικής στον χώρο που τα πήγαν μετά την σύγκρουση, ο οποίος είναι στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα το παράξενο και μεμπτό (εννοώ αν είχε κάτι περίεργο μέσα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα παρά μόνο τρόφιμα, όπως έγραφε και η φορτωτική) και έτσι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη, ο οποίος το είχε στις αποθήκες της εταιρίας του.

Το ζήτησε τώρα ο ανακριτής για να εξετάσει τα χτυπήματα και τα βαθουλώματα που έχει, για να δει αν μπορεί να ανακτήσει από τα θραύσματα κάποιο υλικό που να συνδέεται με την έκρηξη.

Αυτά για την ενημέρωσή σας και για να μην ακούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

iefimerida.gr 

Related Posts