Σε τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές την περασμένη Παρασκευή, οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση σε βάρος συμμαθητή τους στο Μαρούσι. Όπως καταγγέλθηκε από το θύμα, οι δράστες της επίθεσης ξυλοκόπησαν, έφτυσαν και βιντεοσκόπησαν το περιστταικό με τα κινητά τους τηλέφωνα!

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας στο Μαρούσι προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων 15χρονων, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο συνομήλικοί τους. Όλοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, απλή συνέργεια σε σωματικές βλάβες και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Τον χτυπούσε με γροθιές, τον έφτυνε

Η απαράδεκτη επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (09/11) , όταν η ομάδα των ανήλικων δραστών πλησίασε απειλητικά το θύμα και ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ξαφνικά ένας πρώην συμμαθητής του άρχισε να τον χτυπά με γροθιές και να τον φτύνει, ενώ οι υπόλοιποι συμμαθητές του θύματος βιντεοσκοπούσαν την επίθεση με τα κινητά τους, πιθανότατα με σκοπό να ανεβάσουν πλάνα από την επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ένας εξ αυτών παρότρυνε τον δράστη να συνεχίσει τα χτυπήματα.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από το θύμα και συνελήφθησαν

Ύστερα από σχετική ενημέρωση από αστυνομικούς του διευθυντή του σχολείου, τέσσερις από τους συμμετέχοντες στο περιστατικό προσήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου -αυτός που παρότρυνε και τρεις ακόμη που κατέγραφαν με τα κινητά τους- οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα και συνελήφθησαν.

Σχετικά ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Related Posts