Μαρία Τσάλλα: «Έφυγε και μου πρότεινε να πάρω το μαγαζί»

0 4

Η «Μαρία Τσάλλα», η 32χρονη κατάσκοπος από τη Ρωσία που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, ένα πρωί έκλεισε λογαριασμούς, ξενοίκιασε το σπίτι της στο Παγκράτι και χάρισε στην κυριολεξία την επιχείρησή της σε μια υπάλληλο που είχε μόλις 3 μήνες.

«Εγώ δούλευα από μέσα Δεκέμβρη. Κάποια στιγμή μου στέλνει μήνυμα ότι δεν μπορώ να επιστρέψω Ελλάδα και το μαγαζί μπορείς να το αναλάβεις εσύ ή να το κλείσεις. H κυρία Μαρία έφυγε, όπως έχω πει αρχές Ιανουαρίου, ήταν να επιστρέψει τέλη Ιανουαρίου. Δεν επέστρεψε ποτέ και μου πρότεινε να πάρω εγώ το μαγαζί. Το μαγαζί έχει κλείσει, το site είναι υπό κατασκευή για να αλλάξει επωνυμία» λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS η υπάλληλος που εργαζόταν στο μαγαζί της «Μαρίας Τσάλλα».

- Advertisement -

Κατάσκοπος με ειδίκευση στο… πλέξιμο

Η 32χρονη συστηνόταν ως παιδί μεταναστών από τη Μόσχα και αφότου νοίκιασε το διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο Παγκράτι, έναν χρόνο αργότερα άνοιξε κι ένα κατάστημα χειροτεχνίας και πλεκτικής.

«Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Πάρα πολύ βοηθητική, μόνο τα καλύτερα λόγια έχω να πω γι’ αυτήν την κοπέλα που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά μου. Εγώ πλέκω, είμαι επαγγελματίας πλέκτρια και μου έδωσε πελατεία, έκανα εγώ τα μαθήματα στο μαγαζί, μου έδινε παραγγελίες, με βοηθούσε σε κάποια σχέδια που είχα πρόβλημα και με καθοδηγούσε. Είχε και αυτή την εμπειρία της στο πλέξιμο» λέει για την κατάσκοπο η υπάλληλος του «Galazio».

Οι ελληνικές Αρχές εκτιμούν πλέον πως η 32χρονη είχε ως κάλυψη το κατάστημα στο Παγκράτι και αυτό που ψάχνουν σήμερα είναι να βρουν την δράση της όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφορούσε ελεύθερη στη χώρα.

Κατάσκοπος με… εθελοντική δράση και η ενασχόληση με τη φωτογραφία

«Ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ πρόθυμη να βοηθήσει, βοηθούσε πάρα πολύ την εθελοντική εργασία με τα αδέσποτα γατιά είτε με εθελοντική εργασία είτε με τάισμα, είτε με στειρώσεις, είτε με χρηματικές προσφορές σε άλλες εθελοντικές ομάδες» περιγράφει η υπάλληλος της κατασκόπου για την εθελοντική της δράση.

«Ήξερα ότι είχε σπουδάσει φωτογραφία. Εγώ έχω μόνο τις καλύτερες εμπειρίες, δηλαδή δεν ήταν ένας κακός άνθρωπος απλά αυτή ήταν η δουλειά της και ήταν υπό βαθύ κάλυμμα όπως λέτε και εσείς οι δημοσιογράφοι εδώ στην Ελλάδα» καταλήγει η υπάλληλος της Μαρίας Τσάλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.