Λ. Πραμαγκιούλης: «Η συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας συνεχίζεται για την πλήρη αποκατάσταση του Βάρνακα»

9

Ο Πρόεδρος του Βάρνακα κ. Λάμπρος Πραμαγκιούλης σε ανάρτηση του στο facebook, ευχαρίστησε τους κατοίκους της κοινότητας για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα της προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη η περιοχή λόγω της κακοκαιρίας, ενώ τόνισε πως ο Δήμος Ξηρομέρου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα πλήρως. Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση αναφέρει:

«Με την σταδιακή επούλωση των πληγών που άφησε πίσω της η τελευταία θεομηνία που έπληξε τον Βάρνακα, θέλω να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου για την αξιοθαύμαστη υπομονή και κατανόηση που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα της προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Η συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου, Περιφέρειας συνεχίζεται για την πλήρη αποκατάσταση. Τους ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση».

Πηγή: mytikaspress

The post Λ. Πραμαγκιούλης: «Η συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας συνεχίζεται για την πλήρη αποκατάσταση του Βάρνακα» appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.