Λευτέρης Πανταζής: Δεν ξέρω αν το ξέρετε, ήμουν ένα χρόνο μαζί με την Μαρία Αλιφέρη

“Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος” δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στο Ενώπιος Ενωπίω. Όπως ανέφερε υπήρξε ζευγάρι για ένα χρόνο με την Μαρία Αλιφέρη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε πως «υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου.

Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της.

Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος.

   

Έχω κάνει τρέλες για γυναίκες όταν είμαι ερωτευμένος, βέβαια. Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια σε μια γυναίκα. Έκανα αυτή την τρέλα ή μπορούσα να την πάρω και να πάμε στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω τα ρουχαλάκια της, να περάσουμε τρεις μέρες πολύ όμορφα και να γυρίσουμε.

Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες γιατί τις αγαπώ πολύ και τις ευχαριστώ που υπάρχουν, αυτές μας φέρνουν στην ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Τι θα κάναμε χωρίς τις μάνες μας;» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Λευτέρης Πανταζής στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1.

To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: Δεν ξέρω αν το ξέρετε, ήμουν ένα χρόνο μαζί με την Μαρία Αλιφέρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts