Κόνι Μεταξά: Λέω αυτό που σκέφτομαι και δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ

«Δεν με έχουν αποδεχθεί ακόμα, είμαι πάρα πολύ εύκολος στόχος», λέει η Κόνι Μεταξά. Η νεαρή τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

«Στην Αμερική η διαφορά είναι ότι είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά την διαφορετικότητα», δήλωσε αρχικά η Κόνι Μεταξά στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα και κόρη του Λευτέρη Πανταζή θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους νιώθει εύκολος στόχος για τους haters.

Ειδικότερα, η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θεωρώ ότι με έχουν αποδεχθεί ακόμα. Πλέον στην ηλικία που είμαι, στα 22 μου μόλις χρόνια, δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Αμερική γιατί μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα έτσι όπως την έχω διαμορφώσει αυτή τη στιγμή. Στην Αμερική όμως η διαφορά είναι ότι είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά την διαφορετικότητα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει και εκεί κακία αλλά όχι στις πολιτείες που θα ζούσα και ζούσα εγώ».

«Είμαι ένας πάρα πολύ εύκολος στόχος. Πολύ εύκολος στόχος. Σκέψου το. Είμαι μια κοπέλα αρχικά, είμαι κορίτσι. Δεύτερον είμαι από γνωστούς γονείς που και ο ΛΕΠΑ είναι πιο τσαχπίνης όπως επίσης είναι και η μαμά μου. Ήμουν έξω, λέω αυτό που σκέφτομαι, δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ και πολλές φορές, όταν βλέπουν ανθρώπους που τολμάνε να είναι ο εαυτός τους, τον περισσότερο κόσμο τον ενοχλεί».

«Νομίζω ότι η βάση είναι να έχει ένας άνθρωπος αυτοπεποίθηση με την προσωπικότητα και τον εαυτό του, επειδή οι περισσότεροι φοβούνται να είναι ο πραγματικός εαυτός τους, λόγω του τι θα πουν οι γύρω. Εγώ αυτό δεν το είχα ποτέ, οπότε λίγο αυτό νομίζω πως κάνει τον άλλον να δυσκολεύεται. Σου λέει, ”αυτή είναι ψωνάρα και μπορεί να είναι ο εαυτός της;”. Δεν μπορεί να καταλάβει ο πολύς κόσμος ότι απλά είναι ο εαυτός της», συμπλήρωσε, ακόμα, η Κόνι Μεταξά.

To άρθρο Κόνι Μεταξά: Λέω αυτό που σκέφτομαι και δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts