Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω ποδηλατοδρομίας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 2 Ιουνίου στην Αθήνα στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Run Bike Care 2024».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 08:00 έως τις 10:30, στις ακόλουθες οδούς και λεωφόρους, του δήμου Αθηναίων:

Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως τη Λεωφ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την πλατεία Συντάγματος.

Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς την πλατεία Συντάγματος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Αμαλίας έως την οδό Ιπποκράτους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Χαρ. Τρικούπη έως τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Αμαλίας έως τη Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδηττού (κατερχόμενο) και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μελεάγρου, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου έως τη Λεωφ. Βασ. Κων/νου.

Αραβαντινού, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου έως τη Λεωφ. Βασ. Κων/νου.

Κλεάνθους, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Γεωργίου Β΄ έως τη Λεωφ. Βασ. Κων/νου.

Κατά τις ώρες που θα ισχύσει η ανωτέρω απαγόρευση της κυκλοφορίας, θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων στους παρακάτω ελεγχόμενους κόμβους:

Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης

Λεωφ. Βασ. Κων/νου – Βασ. Γεωργίου Β΄ (Πλ. Τρούμαν)

«Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο ανωτέρω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Related Posts