Κρήτη: Ρίσκαρε στις ΗΠΑ και κέρδισε το μεγάλο στοίχημα! Ο Αντώνης χαμογελάει και εξηγεί τους λόγους (Βίντεο)

9

Ξεκίνησε από την Κρήτη και πλέον ζει το όνειρό του, στις ΗΠΑ. Ο κορονοϊός δεν χάλασε τα όνειρά του…

Το καλύτερο «βρώμικο» του Λος Άντζελες θα το γευτείς από τα χεράκια ενός Κρητικού, του Αντώνη Καραγιαννάκη, αφού με την καντίνα του κάνει θραύση στις ΗΠΑ και έχει καταφέρει να κάνει τους Αμερικανούς να γλύφουν τα δάχτυλά τους. 

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Κρήτη Σήμερα» και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο Αντώνης εμφανίστηκε μέσα από την καντίνα του με την οποία ταξιδεύει από περιοχή σε περιοχή και οι μυρωδιές από το σουβλάκι που φτιάχνει ανοίγουν την όρεξη σε όλους.

Όπως είπε ο ίδιος, ακόμα και στην εποχή του κορονοϊού οι δουλειές συνέχισαν να πηγαίνουν καλά. Μάλιστα, αυτό που λαμβάνει από τους πολίτες της Αμερικής ο Αντώνης, όπως υποστηρίζει, είναι η μεγάλη τους αγάπη για την ελληνική παράδοση και τη μεσογειακή κουζίνα.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι ο Κρητικός Αντώνης Καραγιαννάκης συνεργάζεται με την Space X, εταιρεία που στέλνει πυραύλους στο διάστημα. Όσον αφορά την επιστροφή του στην Ελλάδα και την Κρήτη, μάλλον μοιάζει απίθανο γι’ αυτόν αφού όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», στο Λος Άντζελες βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του…

To άρθρο Κρήτη: Ρίσκαρε στις ΗΠΑ και κέρδισε το μεγάλο στοίχημα! Ο Αντώνης χαμογελάει και εξηγεί τους λόγους (Βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.