Ένα 13χρονο κορίτσι στο Ηράκλειο Κρήτης που είχε φύγει από το σπίτι του χωρίς κάποιος να το αναζητήσει, κατήγγειλε την επόμενη μέρα στην αστυνομία ότι είναι θύμα ενδοοικογενεικής βίας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost.gr, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με πολύ προσοχή το περιστατικό της παραμέλησης ανηλίκου.

Ήδη έχει συλληφθεί ο 41χρονος πατέρας της ενώ ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου.

Κοιμόταν σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Η 13χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν άντεχε άλλο την κατάσταση στην οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της ήταν βίαιος ενώ δεν ενδιαφερόταν για εκείνην και τα αδέρφια της. Έτσι, η ίδια έφυγε από το σπίτι και πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο όπου και έμεινε για δύο βράδια.

Χθες, η 13χρονη βλέποντας ότι δεν την έχει αναζητήσει κανείς αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να αναφέρει τα όσα βιώνει στους αστυνομικούς. Εκείνοι μετά την καταγγελία εντόπισαν τον πατέρα και τον συνέλαβαν ο οποίος ανέφερε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του έψαχναν μόνοι τους να βρουν την κόρη τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση εξετάζεται και από τις κοινωνικές υπηρεσίες προκειμένου να βγάλουν ένα πόρισμα. Η 13χρονη φιλοξενείται προσωρινά στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου.

Related Posts