Κορωνοϊός: Πληροφορίες για πάνω από 2.000 κρούσματα σήμερα

5

Κορωνοϊός: Συναγερμός έχει σημάνει σε κυβέρνηση και ειδικούς καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα σήμερα του ΕΟΔΥ θα ξεπεράσουν τα 2.000. Ήδη το πρωί πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη, παρουσία και του υπουργού Βασίλη Κικίλια ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Η Αττική βρίσκεται στο κόκκινο με τα κρεβάτια ΜΕΘ στην Αττική να γεμίζουν ασφυκτικά. Επιπλέον, αυτό που προβληματίζει είναι οι μεταλλάξεις του ιού και ότι πλέον, δεν φαίνεται να αποδίδει το lockdown.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, οι ειδικοί έχουν ζητήσει επανειλημμένως τη διενέργεια ελέγχων όπως και τα αποτελέσματα αυτών ώστε να διασφαλίζεται πως λειτουργεί κάθε πρόταση τους που γίνεται δεκτή από την κυβέρνηση.

Αφόρητη η πίεση στις ΜΕΘ – Πάνω από το 90% των κλινών κατειλημμένο
Μια από τις χειρότερες νύχτες από την αρχή της πανδημίας αντιμετώπισαν τα νοσοκομεία της Αττικής χθες.

Οι εισαγωγές ασθενών με Covid-19 έφτασαν τις 170, ενώ περισσότερες από τις μισές 26 νέες διασωληνώσεις έγιναν στην πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα, πάνω από 1.400 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου, με την πληρότητα στις ΜΕΘ Covid να ξεπερνά και πάλι το 90%.

Το Σωτηρία εξακολουθεί να έχει πληρότητα 100%.

The post Κορωνοϊός: Πληροφορίες για πάνω από 2.000 κρούσματα σήμερα appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.