Κορονοϊός: “Βροχή” τα πρόστιμα σε κλαμπ της Πάτρας για παραβίαση των μέτρων

13

“Βροχή” πέφτουν πλέον τα λουκέτα σε καταστήματα της Πάτρας που δεν κρατούν κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού και γεμίζουν τους χώρους τους, κυρίως  με νεολαία, που θέλει να διασκεδάσει.

Σε δύο ημέρες μπήκε λουκέτο σε δύο γνωστά κλαμπ στο κέντρο της Πάτρας που βρέθηκαν, μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣ, με εκατοντάδες άτομα να διασκεδάζουν.

Το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί προχώρησαν σε “σφράγισμα” κλαμπ , καθώς  η ουρά που είχε σχηματιστεί έξω από το κατάστημα ξεπερνούσε τα 200 άτομα και όλοι ήταν σαν σαρδέλες σύμφωνα με το tempo24.

Στο εσωτερικό του καταστήματος, υπήρχαν μέτρα, άλλωστε γι αυτό και δεν έκοβαν εισιτήρια εισόδου “σωρηδόν”, προφανώς όμως το κατάστημα υπέπεσε σε άλλη παραβίαση διάταξης του ΕΟΔΥ σε σχέση με τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Επίσης, το βράδυ της Παρασκευής έγινε έλεγχος σε άλλο νυχτερινό κατάστημα. Η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού τμήματος και μάλιστα με επικεφαλής τον Διοικητή. Στο κατάστημα βρίσκονταν περισσότερα από 400 άτομα με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 15.000 ευρώ και να “κλειδωθεί” για 15 μέρες.

Πηγή: tempo24.news

To άρθρο Κορονοϊός: “Βροχή” τα πρόστιμα σε κλαμπ της Πάτρας για παραβίαση των μέτρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.