«Κλείδωσε» απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 το Σαββατοκύριακο σε Αττική και Θεσσαλονίκη

11

«Κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το Σαββατοκύριακο στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, η οποία από αύριο θα «μετακομίσει» στο «κόκκινο», τη στιγμή που η συνεδρίαση της επιτροπής, η οποία έχει μετατραπεί σε «θρίλερ» συνεχίζεται.

Τα μέτρα που φαίνεται να «κλειδώνουν» είναι, εκτός από την απαγόρευση κυκλοφορίας, τα καταστήματα τόσο στην Αττική όσο και στην Θεσσαλονίκη από την Δευτέρα έως την Παρασκευή θα λειτουργούν μόνο με click away και όχι με click in shop.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο θα είναι όλα κλειστά, δηλαδή και τα κομμωτήρια.

Ακόμα, στη Θεσσαλονίκη που θα «κοκκινίσει» θα κλείσουν Λύκεια, ενώ θα μένουν ανοικτά τα Γυμνάσια, ότι δηλαδή ισχύει στην Αττική.

«Θρίλερ» στη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων

Η σημερινή ενημέρωση για την φονική πανδημία έγινε σε κλίμα έντονα φορτισμένο, με την επιτροπή λοιμωξιολόγων να φτάνει σε αδιέξοδο, αφού δεν μπορούσε να καταλήξει με ομοφωνία στα μέτρα που ήταν να ανακοινωθούν στις έξι το απόγευμα.

«Επειδή η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, η ενημέρωση θα ξεκινήσει όταν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση» ήταν η φράση που έδειχνε το αδιέξοδο που επήλθε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Περισσότερα σε λίγο…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.