«Βασιλιά του νεολαϊκισμού», χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό, ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Economist.

«Ο Πρωθυπουργός γράφει άρθρο στον Economist δίνοντας οδηγίες για το… πώς μπορεί μια χώρα να γλιτώσει από τον λαϊκισμό», αναφέρει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Και παρουσιάζει (σ.σ ο κ. Μητσοτάκης)την Ελλάδα που παρέλαβε το 2019, ως μια χώρα δακτυλοδεκτούμενη.

-Ενώ όλοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επαινούσαν τότε τον Αλέξη Τσίπρα για την έξοδο από τα μνημόνια και την ευνοϊκότερη ρύθμιση χρέους στην Ιστορία.

-Ενώ όλη η Ευρώπη δείχνει με το δάχτυλο τον ίδιο για τις παρακολουθήσεις, την αδιαφάνεια, τις τακτικές ελέγχου της Δικαιοσύνης και την ανελευθερία του Τύπου».

Ασκώντας σκληρή κριτική αναφέρει για τον πρωθυπουργό: «Ο άνθρωπος που έφτασε τους πολίτες της χώρας του να πληρώνουν το ελληνικό λάδι και την ελληνική φέτα ακριβότερα από ότι οι Βέλγοι, μιλώντας για «διεθνές φαινόμενο».

Ο άνθρωπος που έχει υπουργοποιήσει τη μισή λαϊκιστική Ακροδεξιά της χώρας.

Ο πολιτικός που κατέβασε στους δρόμους περικεφαλαίες για να πάει κόντρα στην εθνική γραμμή και εργαλειοποίησε τις φυσικές καταστροφές για να εκλεγεί, ενώ τώρα ρίχνει τσιμέντο πάνω από το έγκλημα των Τεμπών για να κρύψει τις ευθύνες.

Ο πολιτικός που έκανε σημαία την Ασφάλεια για να παραδώσει τη χώρα στη Greek Mafia και έπαιξε με το θυμικό του λαού στο μεταναστευτικό για να καταλήξει ότι τώρα τους χρειάζεται ως εργατικά χέρια».

«Βασιλιάς του νεολαϊκισμού»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έγινε ο βασιλιάς του νεολαϊκισμού στήνοντας στη χώρα ένα πρωτοφανές σύστημα προπαγάνδας, δίνει οδηγίες για το πώς μία χώρα θα νικήσει τον λαϊκισμό!

Θα νικήσουμε μαζί λοιπόν τον προηγμένου τύπου λαϊκισμό του, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα, μιλώντας με προτάσεις στους πολίτες, όσος χρόνος και κόπος κι αν χρειαστεί.

Γιατί η ήττα του νεολαϊκισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη περνά μέσα από το σχέδιο για μία πατρίδα στην οποία κάθε πολίτης θα έχει τις ευκαιρίες να ζήσει καλύτερα» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση

Related Posts