Καρβέλης: Μεγάλη η πίεση στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας από τον κορωνοϊό

5

Μεγάλη είναι η πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία της Πάτρας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Καρβέλης βρέθηκε στο Επιμελητήριο της Αχαίας στο πλαίσιο της δράσης των rapid test που γίνεται σε συνεργασία της ΥΠΕ με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον ΕΟΔΥ και έδωσε μια αναλυτική εικόνα για την κατάσταση και τον αριθμό των νοσηλευομένων στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και στον Άγιο Ανδρέα.

Όπως είπε στην Πάτρα νοσηλεύονται 52 ασθενείς και συγκεκριμένα 18 ασθενείς στην κλινική COVID του ΠΓΝΠ ενώ 6 συμπολίτες βρίσκονται στη ΜΕΘ. Από αυτούς διασωλημωμένοι είναι μόνο οι 2 – οι υπόλοιποι 4 είναι με μάσκα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας” νοσηλεύονται συνολικά 28 ασθενείς. Από αυτούς οι 27 βρίσκονται στην κλινική COVID και ένας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Πηγή: dete.gr

The post Καρβέλης: Μεγάλη η πίεση στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας από τον κορωνοϊό appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.