Καραντίνα στη Ναύπακτο ο Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και έναν χρόνο»

11

Στη γενέτειρά του, τη Ναύπακτο, βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο ο Δημήτρης Κοργιαλάς και περνά εκεί την καραντίνα. Ο γνωστός καλλιτέχνης εγκατέλειψε την Αθήνα και ζει πια στα μέρη που γεννήθηκε, ενώ όπως αποκάλυψε η ποιότητα ζωής εκεί είναι πολύ διαφορετική.

«Ζω στη Ναύπακτο. Έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και έναν χρόνο γιατί δεν ταίριαζα εκεί. Εδώ έχω τη θάλασσα, το ψάρεμα και μπορώ να δουλεύω σε ένα καλύτερο περιβάλλον από αυτό που είχα στην Αθήνα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open.

«Δουλεύω κανονικά στη Ναύπακτο στον χώρο που μου έχει αφήσει ο Θανάσης. Θα γίνει τεσσάρων χρόνων και είναι θηρίο. Ο μικρός έχει αρχίσει και μαθαίνει τα τραγούδια μου και τα τραγουδά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό στην περιοχή είπε: «Τηρούμε όλα τα μέτρα και εδώ. Προσέχουμε πάρα πολύ και επειδή λίγο πολύ γνωριζόμαστε, υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία και προσέχουμε πολύ».

Πηγή: znews.gr

The post Καραντίνα στη Ναύπακτο ο Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και έναν χρόνο» appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.