Πολιτικά

Κάλεσμα Κασσελάκη σε συμμετοχή στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Κάλεσμα συμμετοχής στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωπαϊκές εκλογές απηύθυνε μέσω του X (πρώην Twitter) ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανέγραψε χαρακτηριστικά «δήλωσε συμμετοχή στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ευρωεκλογές», παραθέτοντας τον ανάλογο σύνδεσμο που οδηγεί στην πλατφόρμα του iSYRIZA.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται εντός του κέντρου εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας, έχοντας ωστόσο πρόσβαση σε γραφείο ώστε να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όμως, η συγκεκριμένη ανάρτηση ενδέχεται να πραγματοποιήθηκε και από συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως άλλωστε και το πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Tik Tok.

Η ανάρτηση στο προφίλ του Στέφανου Κασσελάκη:

Πώς πέρασε την πρώτη μέρα στον στρατό ο Κασσελάκης

Γραφείο αξιωματικού σε χώρο του κέντρου εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας ώστε να ασκεί τα καθήκοντα του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραχωρήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, όταν δεν λαμβάνει την προβλεπόμενη εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επικοινωνήσει με συνεργάτες του με σύντομα μηνύματα, ενώ δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος εξόδου την Καθαρά Δευτέρα, όπως δικαιούνται όλοι οι υπηρετούντες.

Related Posts