Ελλάδα

Ιωάννινα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 7χρονο που έπεσε από το ποδήλατο – Παραμένει διασωληνωμένος στο «Παίδων»

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται ο 7χρονος από το Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων, που έπεσε με το ποδήλατο σε τοίχο και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού χαρακτηρίζεται σταθερά κρίσιμη, καθώς οι θεράποντες γιατροί έχουν διαπιστώσει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μάλιστα, τα επόμενα δύο 24ώρα χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμα.

Στο πλευρό του μικρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, οι οποίοι ζουν στιγμές αγωνίας και ευελπιστούν να πάνε όλα καλά.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ έκανε ποδήλατο

Το σοβαρό ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (25/5) στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων, όταν ο 7χρονος ενώ έκανε ποδήλατο έπεσε πάνω σε τοίχο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Με αεροσκάφος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ στην Αθήνα και στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου το ιατρικό προσωπικό ήταν ήδη έτοιμο να του παρέχει την απαραίτητη φροντίδα.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Ο μαθητής της Α’ Δημοτικού βγήκε για μια βόλτα και οι δικοί του άνθρωποι ειδοποιήθηκαν λίγο αργότερα γι’ αυτό που είχε συμβεί.

Related Posts