Ικαρία: Αντιδράσεις για το γεύμα Μητσοτάκη στη βεράντα του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη

7

Ένα μεγάλο γλέντι με αρκετά άτομα φαίνεται πως διοργανώθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στην Ικαρία.

Το γλέντι φαίνεται ότι έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς στο βίντεο που δημοσιεύει το News 247, δεν υπάρχουν αποστάσεις.

Στο βίντεο φαίνεται ο πρωθυπουργός και μια συνοδεία με πάνω από 50 άτομα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να βρίσκονται στο γλέντι στο σπίτι του βουλευτή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, στο παραδοσιακό γλέντι και στο τραπέζι που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Αίσθηση προκαλεί ότι το συγκεκριμένο γλέντρι έγινε την ημέρα που επιβλήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ένα νέου τύπου lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα και κλειστά μαγαζιά.

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Ικαρία: Αντιδράσεις για το γεύμα Μητσοτάκη στη βεράντα του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.