Τι θες να ακούσεις;

Κριός

Ξεκουράσου γνωρίζοντας ότι πρόσφατα πήρες τη σωστή απόφαση. Μπορεί να ένιωσες νευρικότητα παίρνοντας το ρίσκο αλλά οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν, αφού το υποσυνείδητό σου και το ένστικτό είναι πιο ισχυρό απ’ ό,τι νομίζεις.

Ταύρος

Έχεις βρεθεί σε σύγκρουση με κάποιον πρόσφατα και βρίσκεσαι υπό πίεση ή στρες; Γνωρίζεις ότι έκανες ό,τι έκανες το καλύτερο, ακόμα και υπό σύγκρουση, και ότι τα δικά σου ερωτήματα δεν θα παραμείνουν αναπάντητα για πάντα.

Δίδυμος

Είναι εντάξει να έχεις δώσει τον αγώνα σου για να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου αυτό το μήνα. Αξίζεις τον επιπλέον χρόνο ανάπαυσης και άφησε τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες για αργότερα.

Καρκίνος

Μπορεί πρόσφατα να έδωσες μία συμβουλή που άλλαξε την προοπτική κάποιου. Να ξέρεις κάποιο το εκτιμά πολύ κι ας μην στο έχει εκφράσει ακόμα. Να θυμάσαι πως είσαι καλός φίλος και οι συμβουλές σου συχνά βοηθούν σημαντικά.

Λέων

Είχες πρόσφατα ένα μικρό στιγμιαίο στραβοπάτημα ή βρήκες κάτι από το παρελθόν που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου; Επίτρεψε στο υποσυνείδητό σου να επεξεργαστεί τα συναισθήματά σου, μπορεί να βρεις ότι υπάρχει ένας διαφορετικός λόγος που προκαλεί αυτές τις ανεπιθύμητες αναμνήσεις.

Παρθένος

Αντιμετώπισες πρόσφατα μια δύσκολη πρόκληση και τα κατάφερες. Οι προσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν σύντομα μια περίοδο ανάπτυξης λόγω των προσπαθειών σου και μείνει για να το απολαύσεις.

Ζυγός

Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν δεν έχεις καθόλου χρόνο για ένα διάλειμμα, μάθετε ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Η ένταση θα μαλακώσει σύντομα και θα απολαύσεις τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έχεις κάνει.

Σκορπιός

Κάποιος στη ζωή σου σού προκαλεί στρες αυτή τη στιγμή, είτε το γνωρίζει είτε όχι. Αν δεν μπορείς να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου, μάθε ότι δεν είσαι μόνος σε αυτό, οι φόβοι σου θα οδηγηθούν σε θετικό τελικό αποτέλεσμα.

Τοξότης

Τελευταία, μπορεί να έχεις αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις για την επαγγελματική σου ζωή. Αναζήτησε πώς μπορεί να σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή για να βρείς τους πραγματικούς  παράγοντες στρες. Μόλις αναγνωρίσεις τις αιτίες, θα είσαι σε θέση να ανακατευθύνεις τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Τελευταία, μπορεί να είχες την τάση να κάνεις συγκεκριμένα μελλοντικά σχέδια. Μην αποφεύγεις να τα υλοποιήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για ιδέες που συμπεριλαμβάνουν άλλους ανθρώπους.

Υδροχόος

Μπορεί να ένιωσες αβέβαι@ για μια σύνδεση τελευταία. Μην εγκαταλείπεις την ιδέα ακόμα, δώσε χρόνο στις νέες σχέσεις, είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσεις εάν κάτι με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς πραγματικά.

Ιχθύς

Έχεις δουλέψει σκληρά και οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν σύντομα. Έχεις πάρει πρόσφατα μια απόφαση ή έχεις κάνει μια αλλαγή στην επαγγελματική σου ζωή από την οποία θα δείς σύντομα αποτελέσματα. Μέχρι τότε, συνεχίστε να δουλεύεις για τους στόχους σου.

Related Posts