Ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Νικήτας Αργυρόπουλος, έγινε 23 χρονών και η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια (story) ανάρτηση ώστε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Η Μαρία Μπακοδήμου, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από όταν ήταν παιδί και έγραψε για τον αγαπημένο της γιό: «23, αγοράκι μου. Σε αγαπώ».

Όταν βρίσκονταν στον αέρα της εκπομπής της, οι συνεργάτες της, έκαναν μια αναφορά στην δημοσίευση της για τα γενέθλια του γιου της και εκείνη ξεσπώντας σε γέλια, ανέφερε ότι της πέρασε από το μυαλό να γράψει «Χρόνια πολλά γιε μου» αλλά εκείνος πιθανόν να απαντούσε «Ευχαριστώ ρε μάνα».

Στα «πειράγματα» των συνεργατών της, οι οποίοι της έλεγαν πως είναι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας σύμφωνα με σχόλια στα social media, εκεί απάντησε χιουμοριστικά λέγοντας «Είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, Μου λένε «θέλω όποιον απ’ τους δύο να’ ναι».

Ο γιός της, Νικήτας, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας το προφίλ του στο Instagram, ιδιωτικό. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μερικές φορές ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες του και οι χρήστες του μέσου, τον αποθεώνουν.

Ο μικρότερος γιός της, Άρης Αργυρόπουλος, την έχει συνοδεύσει αρκετές φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις και ο φακός τους έχει «πιάσει» να γευματίζουν σε εστιατόριο. Όπως φαίνεται, μπορεί να είναι πιο άνετος με την δημοσιότητα.

Related Posts