Η Γιολάντα Μπαλαούρα για το «Ναυάγιο» και τη γνωριμία με τον Γιάννη Δαλιανίδη

Στην κάμερα της εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Γιολάντα Μπαλαούρα. Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός, η πρόταση για να συμμετέχει στη σειρά του «Μεγάλου Καναλιού», «Το Ναυάγιο» ήρθε από τη Μιράντα Ρωσταντή.

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη», για το σίριαλ του MEGA «Το Ναυάγιο», η Γιολάντα Μπαλαούρα είπε πως «είναι μία υπέροχη δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ, γιατί μέχρι τώρα στην τηλεόραση με έβλεπαν για κωμικές σειρές».

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές που γύρισε στη σειρά;

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν μάθαμε ότι έγινε ”Το Ναυάγιο” και δεν ήξερα αν έχει σωθεί το παιδί μου ή αν έχει πνίγει. Η πιο συγκινητική σκηνή μέχρι τώρα ήταν όταν έμαθα ότι η Λίνα ζει κι έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο να δω ότι παιδί μου υπάρχει στη ζωή. Η Πολυξένη έχει μία συγκινητική αθωότητα και μου αρέσει πάρα πολύ», είπε για τον ρόλο της.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, της έχει συμβεί να πιστεύει κάτι για έναν άνθρωπο και ξαφνικά να τραβηχτεί η κουρτίνα και να δει ένα άλλο πρόσωπο.

Η γνωριμία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν τα ”Λιονταράκια του κυρ Ηλία” με τον Γιάννη Δαλιανίδη. Είπα στον Δαλιανίδη ότι θα γίνω ηθοποιός και μου είπε ”θα πας στη σχολή αλλιώς θα σε κόψω από τη σειρά”», θυμάται η Γιολάντα Μπαλαούρα.

 

Η Γιολάντα Μπαλαούρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Περλιμπλίν και Μπελίσα» στο Θέατρο Πορεία, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί στις 19 Φεβρουαρίου.

To άρθρο Η Γιολάντα Μπαλαούρα για το «Ναυάγιο» και τη γνωριμία με τον Γιάννη Δαλιανίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts