Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση Μπαράνκο

12

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση Μπαράνκο

Παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι κι επίσημα ο Μπρούνο Μπαράνκο, ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η θεσσαλική ΠΑΕ.

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά η ΑΕΛ απέσπασε την υπογραφή του, έχοντας συμφωνήσει και με την ομάδα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την αγορά από την ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, του ηλικίας 23 ετών σέντερ φορ Bruno Barranco.

O Bruno Barranco είναι Αργεντίνος, αλλά έχει Ιταλικό διαβατήριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο Αλέξης Κούγιας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την επιλογή του να παραχωρήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, λόγω της προσωπικής σχέσης με τον κ. Κούγια και παρά το ότι υπήρχαν περισσότερες προτάσεις και με περισσότερα χρήματα.

Η μεταγραφή αυτή αποτελεί και την εκκίνηση μιας σχέσεως συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΛ και του ιστορικού Βόλου, ο οποίος έχει κάνει μία επανεκκίνηση ώστε να κατακτήσει στο μέλλον την θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής θα είναι αύριο στην Λάρισα, για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού προηγουμένως υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και τέστ Covid19.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών, παρουσία και του εκπροσώπου, πρώην ποδοσφαιριστή και της ΑΕΛ, Lionel Potsi.

To άρθρο Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση Μπαράνκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.