Κόσμος

ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε 17χρονη από τον πρώην σύντροφό της – Είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα

Μια 17χρονη κοπέλα από τη Βιρτζίνια δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της δύο ημέρες πριν κλείσει τα 18 της χρόνια.

Πρόκειται για την Serenity Hawley, από το Blacksburg, η οποία πυροβολήθηκε από τον πρώην συντρόφου της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Serenity Hawley είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της, λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονήσει. Ο δράστης, Croney Monk, φέρεται να την πυροβόλησε στο στήθος πριν στρέψει το όπλο προς το μέρος του, είπε η συντετριμμένη οικογένειά της κοπέλας στο 10 News .

Οι σοροί του πρώην ζευγαριού βρέθηκαν αργότερα στο αυτοκίνητο της Hawley σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τους Roanoke Times.

Η 17χρονη είχε αναφέρει μέσω του Λυκείου Blacksburg ότι ο δράστης την παρενοχλούσε και την εκβίαζε, σύμφωνα με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της, John Hawley, 49 ετών, είπε ότι η κόρη του είχε μόλις γίνει δεκτή στο Virginia Tech και ήταν «τόσο ενθουσιασμένη» που θα φοιτούσε.

Η Hawley βρέθηκε να κάθεται στη θέση του οδηγού του οχήματος. Ο πρώην φίλος της – ένας ποδοσφαιριστής του πανεπιστημίου του Blacksburg High School – φέρεται να μπήκε στο όχημα και να την πυροβόλησε πριν αυτοπυροβοληθεί.

Ο πατέρας της ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά του είναι συντετριμμένη από το τραγικό περιστατικό και δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο παιδί».

Η μητέρα της Hawley, Heather Waldron, δήλωσε ότι ο θάνατος της κόρης της είναι ο «εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορείς να ξυπνήσεις».

Related Posts