Ελλάδα

Εύβοια: Νεαροί επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τράπηκαν σε φυγή – Τραυματισμένο στο κεφάλι το θύμα

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής (17/3) αστυνομικοί της Εύβοιας για επίθεση σε συνομήλικό τους .

Το περιστατικό συνέβη στην Κύμη. Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μηχανή και επιτέθηκαν σε έναν άλλο νεαρό, ο οποίος ήταν μαζί με τη φίλη του στο καρναβάλι.

Του επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές

Τον χτύπησαν με λακτίσματα και μπουνιές, με αποτέλεσμα το θύμα της επίθεσης να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι αλλά και σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν σχετικής καταγγελίας, οι αστυνομικοί τους αναζήτησαν και τους εντόπισαν, προχωρώντας στη σύλληψή τους, αν και οι δράστες προέβαλλαν αρχικά αντίσταση.

Όπως διαπιστώθηκε, το άτομο που οδηγούσε δεν είχε δίπλωμα, ενώ η μηχανή ανήκει στον πατέρα ενός νεαρού που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας. Την ίδια ώρα, αναζητείται ο πατέρας του άλλου.

Σημειώνεται ότι ο ένας νεαρός κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του ΚΟΚ και ο άλλος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Related Posts