Ευγενία Δημητροπούλου: Ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί

«Η Εύα είναι έντονο παιδί» λέει η Ευγενία Δημητροπούλου για την κόρη της. Δεν αποκλείει, όταν η μικρή μεγαλώσει, να ταξιδέψει μαζί της στη χώρα καταγωγής της για να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της υιοθέτησαν την κόρη τους από τη Σιέρα Λεόνε. «Ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί» είπε η ηθοποιός μιλώντας στο Mega Καλημέρα.

«Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση σε όλους. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει κάποιος για να δημιουργήσει οικογένεια. Με τον σύζυγό μου ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε.

Είναι υποχρεωτικό να στέλνουμε report στη χώρα που υιοθετήσαμε την Εύα μέχρι τα 18 της χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς αλλά θα ήμουν διατεθειμένη να ταξιδέψω μαζί της για να δει τις ρίζες της μεγαλώνοντας, είναι πολύ μικρή ακόμα», τόνισε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Για την καθημερινότητά τους και την σχέση μεταξύ τους, είπε: «Πάντα υπάρχει χρόνος για την Εύα, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν επιλέγεις τον ελεύθερό σου χρόνο να τον αφιερώνεις στην οικογένεια, τότε τα καταφέρνεις.

 

Η κόρη μου είναι πολύ δυναμική και κάνει πράγματα που σε εμένα φαντάζουν επικίνδυνα. Μου λένε ότι γενικά είμαι ψύχραιμη ως μαμά, αλλά η Εύα είναι έντονο παιδί. Δε φωνάζω στην κόρη μου, θέλω πάντα να είμαι κοντά».

To άρθρο Ευγενία Δημητροπούλου: Ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts