Εξαδάκτυλος: Μόνο όταν κλείσαμε την εκπαίδευση είδαμε να σταθεροποιείται η κατάσταση

16

«Είναι πολύ πιθανό το εμβόλιο να φέρει το τέλος της πανδημίας» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στην πρωινή εκπομπή του Open και πρόσθεσε ότι: «εάν το εμβόλιο εκτός από την προστασία που παρέχει στον εμβολιαζόμενο διακόπτει και τη μετάδοση του ιού, τότε η πανδημία μετράει χρόνο για να εξαφανιστεί».

Στην συνέχεια ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε πως μόνο όταν έκλεισαν τα σχολεία υπήρξε σταθεροποίηση στους αριθμούς του κορωνοϊού. Ειδικότερα, είπε: «Μόνο όταν κλείσαμε την εκπαίδευση είδαμε να σταθεροποιείται η κατάσταση… Θα το εξετάσει η Επιτροπή αρχές Ιανουαρίου που θα έχει στοιχεία».

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Open, διευκρίνισε πως «θα υπάρξει προτεραιότητα να ανοίξουν σχολεία όπως κι άλλες δραστηριότητες μετά για να λειτουργήσει η κοινωνία».

Παράλληλα, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογράμμισε ότι ο αριθμός των διασωληνωμένων πέφτει αργά αλλά βασανιστικά και πως οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή του ΕΣΥ έχουν αρχίσει να εξαντλούνται «γιατί δουλεύουν πολύ καιρό πάνω από τις δυνατότητές τους».

Ωστόσο, σημείωσε πως είναι θετικό κι ευχάριστο ότι οι τελευταίοι αριθμοί για τα κρούσματα δείχνουν πτώση.

Πηγή: news.gr

The post Εξαδάκτυλος: Μόνο όταν κλείσαμε την εκπαίδευση είδαμε να σταθεροποιείται η κατάσταση appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.