Εξαδάκτυλος: Έξαλλος με τους αρνητές του κορωνοϊού – «Βρισκόμαστε μπροστά στο τρίτο κύμα»

6

Την ανησυχία του εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για την επιδημιολογική κατάσταση που βρίσκεται όλη η χώρα.

Ο κ. Εξαδάκτυλος δήλωσε στον Real Fm 107,1 πως είναι αγανακτισμένος με τις κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι αρνητές του κορωνοϊού.

«Μας ανησυχεί όλη η χώρα, διότι βρισκόμαστε μπροστά στο τρίτο κύμα, που είδαμε να γονατίζει χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Πορτογαλία», είπε και πρόσθεσε ότι σε αυτό το τρίτο κύμα κυριαρχεί το βρετανικό στέλεχος, που κινείται ταχύτερα. «Έχουμε έναν πιο δύσκολο ιό. Οι ρυθμοί με τους οποίους επιβαρύνεται το σύστημα υγείας είναι χαμηλότεροι από τους ρυθμούς του δευτέρου κύματος, άρα θα πρέπει να έχουμε ψυχραιμία και υπομονή, διότι είμαστε όλοι κουρασμένοι».

Σε αυτούς που δεν τηρούν τα μέτρα και οργανώνουν κινητοποιήσεις κατά του κορονοίού πρότεινε στα πλακάτ που κρατούν να γράφουν κάτω από το «όχι στα μέτρα» τη φράση «… κι ας πεθάνουν άλλοι τόσοι», καθώς ξεκαθάρισε πως αυτή θα είναι η εξέλιξη στη χώρα στην περίπτωση που υπάρξει πλήρης χαλάρωση.

Τέλος, εξέφρασε την άποψη του για την απαγόρευση μετακίνησης από τις 6 το απόγευμα λέγοντας ότι ενδεχομένως ο συγκεκριμένος περιορισμός «να λειτουργεί και ανάποδα» αν και όπως σημείωσε το μέτρο εφαρμόζεται και στο Παρίσι και μάλιστα όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Πηγή: thecaller.gr

The post Εξαδάκτυλος: Έξαλλος με τους αρνητές του κορωνοϊού – «Βρισκόμαστε μπροστά στο τρίτο κύμα» appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.