Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: Η ύπαρξή του στη ζωή μου με έχει αλλάξει

Σε μια σπάνια αναφορά στον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε με τρυφερά λόγια, τονίζοντας πως την έχει κάνει να είναι καλά, γεμάτη και ήρεμη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, εκτός από τον Νίκο Συρίγο, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την αγάπη της για τα Χριστούγεννα, με αφορμή το τραγούδι που της έδωσε ο Θέμης Καραμουρατίδης «Κάθε Χριστούγεννα», ενώ δεν έκρυψε πόσο της αρέσουν οι προκλήσεις που την κάνουν αν αναθεωρεί τα πάντα.

«Το «Κάθε Χριστούγεννα» είναι καθαρόαιμο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και μου το πρότεινε ο Θέμης Καραμουρατίδης, που το έγραψε, το περασμένο καλοκαίρι. Τα Χριστούγεννα τα αγαπώ και τα περιμένω, ως παιδί ήταν μία ευκαιρία να βλέπω τους γονείς μου λίγο παραπάνω, πήγαινα στο μαγαζί όπου δούλευαν. Παίζαμε με τον πάτερα μου ένα παιχνίδι στο αυτοκίνητο, ποιος θα βρει τα περισσότερα στολισμένα σπίτια και μαγαζιά, αυτό είναι μία πολύ ζέστη ανάμνηση», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε στη συνέχεια: «Αναζητάω τις αλλαγές και η ζωή μου τα έχει φέρει έτσι ώστε να έχω πολλές αλλαγές. Θέλω να έρχονται προκλήσεις που θα με κάνουν να αναθεωρώ όλη μου την ύπαρξη, ακόμη και εμφανισιακά η ψυχολογικά, να βρίσκω άλλες πτυχές μου.

“Η εκατομμυριούχος” στο Παλλάς μου έβγαλε κομμάτια που μπορεί να ντρεπόμουν να τα εκφράσω, ήμουν λίγο πιο συντηρητική. Βλέπω ότι το νάζι τελικά είναι καλό και κερδίζει πράγματα, ελπίζω να μου μείνει και να γίνω πιο ναζιάρα από εδώ και στο έξης. Ζω μία πιο επικοινωνιακή στιγμή στη ζωή μου, αν και θεωρώ ότι πάντα ήμουν, αλλά δυσκολευόμουν να το δώσω ώστε να το καταλάβουν και οι άλλοι. Δεν είμαι απόμακρη επειδή δεν αγαπώ τους ανθρώπους, άλλα από ντροπή».

Για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει, αυτό είναι και ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Το ζητούμενο όταν συναντιόμαστε με ανθρώπους και τους βάζουμε στη ζωή και την καθημερινότητα μας είναι να επηρεαζόμαστε, να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συναντιόμαστε, φίλους, συνεργάτες ή συντρόφους, το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλο.

 

Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου υποβοήθησε στο γεγονός ότι είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση».

To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: Η ύπαρξή του στη ζωή μου με έχει αλλάξει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts