Ελένη Τσολάκη: Η selfie με τον σύζυγό της και η ευχή για την γιορτή του

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Πρωινό Σου Σου» στο Open και η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της παρέα φυσικά με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Διακοπές και ονομαστική γιορτή ταίριαξαν «γάντι» για το ζευγάρι, καθώς σήμερα (29.06.2024) ο Παύλος Πετρουλάκης γιορτάζει με την Ελένη Τσολάκη να του εύχεται μέσω Instagram.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε στο προφίλ της, μια κοινή τους selfie με τη λεζάντα «Happy nameday my special Paul» («ευτυχισμένη ονομαστική γιορτή, αγαπημένε με Παύλο»).

Το ζευγάρι το οποίο είναι παντρεμένο από το 2017, κρατά χαμηλό προφίλ στα media, με την παρουσιάστρια να κάνει σπάνιες αναφορές στον σύζυγό της.

«Ο έγγαμος βίος δεν αλλάζει τη σχέση αλλά τα παιδιά. Εκεί βρίσκεις την καινούργια σου βάση, εκεί αλλάζει η καθημερινότητά σου και οι προτεραιότητές σου. Όλο σου το μυαλό, το είναι… Ένας γάμος που δεν έχει παιδάκι, είναι σαν μια σχέση μακροχρόνια. Νομίζω πως αυτό είναι που διαφοροποιεί τη σχέση», είχε δηλώσει η Ελένη Τσολάκη καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out».

To άρθρο Ελένη Τσολάκη: Η selfie με τον σύζυγό της και η ευχή για την γιορτή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts