Σοκάρει βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να πέφτει νεκρή μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από δύο ενόπλους μέρα μεσημέρι.

Το πρώην μοντέλο από το Εκουαδόρ, είχε συνδεθεί με ένα διαβόητο αφεντικό συμμορίας που προσπάθησε να κρατήσει κρυφή τη σχέση τους.

Το βίντεο δείχνει την πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία Párraga Goyburo, να συνομιλεί με έναν άνδρα μέσα σε ένα εστιατόριο στο Εκουαδόρ την Κυριακή, όταν βλέπει τους μασκοφόρους δράστες της να περνούν από την πόρτα.

Ένας από αυτούς πλησίασε και σημάδεψε κατευθείαν το μοντέλο και την πυροβόλησε. To ίδιο έκανε και με τον άνδρα που ήταν μαζί της.

Όταν η 23χρονη κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, ο εκτελεστής της έδωσε τη χαριστική βολή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε το βίντεο

Η σχέση με τον μεγαλέμπρο ναρκωτικών

Η Parraga, η οποία είχε πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τη δική της σειρά αθλητικών ρούχων, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο εξαιτίας της αναφοράς του ονόματός της σε συνομιλία μεταξύ του -νεκρού πλέον – εμπόρου ναρκωτικών Λεάντρο Νορέρο και του λογιστή του, Χελίβε Ανγκούλο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Ανγκούλο, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι ο Νορέρο είχε παρακαλέσει τον λογιστή του σε ένα μήνυμα το 2022 να τον βοηθήσει να κρατήσει κρυφή τη σχέση του με τη νεαρή, αφού εκείνος τον ενημέρωσε ότι η αστυνομία τον είχε ρωτήσει σχετικά.

«Αν η γυναίκα μου ανακαλύψει οτιδήποτε σχετικά με εκείνη, την έβαψα. Φίλε μου, το όνομά της δεν μπορεί να μαθευτεί πουθενά. Διαφορετικά, ο κόσμος μου θα καταρρεύσει», έγραφε σύμφωνα με τη DailyMail στο μήνυμά του ο Ανγκούλο, ο οποίος θα δολοφονούνταν στη φυλακή μόλις έξι μήνες μετά τον εγκλεισμό του.

Related Posts