Πίστωση χρόνου λίγων ακόμη εβδομάδων δήλωσε πως δίνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΠΕΔ Νίκος Σακκάς σε Υπουργούς της κυβέρνησης προκειμένου να υλοποιήσουν αιτήματα που τους είχε θέσει πριν τις ευρωεκλογές, όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6:

«Από το γραφείο μου παρέλασαν πάρα πολλοί, από Υπουργοί ως υπηρεσιακοί παράγοντες, και τους τόνισα ότι θα ήθελα να δω ότι δεν θα κλείσουν τα τηλέφωνα τους μετά τις 9 Ιουνίου. Σήμερα λοιπόν δεν είναι όλα τα τηλέφωνα ανοιχτά, κάποιοι δεν απαντούν ούτε σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα. Ο Πρωθυπουργός πάντα δίνει το καλό παράδειγμα, και δυστυχώς δεν το ακολουθούν όλοι το παράδειγμα αυτό. Δεν κινούνται στον ρυθμό και την ταχύτητα που κινείται ο Πρωθυπουργός.

Δίνω μια πίστωση χρόνου στις απαντήσεις που περιμένω, και μετά ξέρω τι θα κάνω, δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια. Δεν είμαι διακοσμητικό στοιχείο, έχω το ρόλο του Δημάρχου για να κάνω συγκεκριμένα πράγματα.

Σε λίγες μέρες θα γίνουν και άλλες κινήσεις, την πίστωση χρόνου τη δίνουμε για την αλλαγή σε κάποια υπουργικά πόστα και τον συντονισμό των ενεργειών. Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις συντόμως.»

Related Posts