Ισχυρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών έδωσαν από τα Τρίκαλα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και στελέχη του ΟΚΑΝΑ, της Μ.Ο.ΘΕ. και του Κέντρου Πρόληψης Τρικάλων. Στις 26 Ιουνίου 2024, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σάκκας επισκέφθηκε το ειδικό περίπτερο που έστησαν ο ΟΚΑΝΑ, το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων στον Ν. Τρικάλων και η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας (Μ.Ο.ΘΕ) Τρικάλων.

Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στελέχη των υπηρεσιών με τη σημαντική συμβολή του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων έστειλαν το μήνυμα, ενημερώνοντας πολίτες με φυλλάδια και διά ζώσης για τη σημαντική αυτή Παγκόσμια Ημέρα.

Ο κ. Σακκάς συνομίλησε με τον υπεύθυνο του ΟΚΑΝΑ στα Τρίκαλα, ψυχίατρο κ. Δημήτρη Πιπύρο και την υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης κ. Ντίνα Νταϊλιάνη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις υπάρχουσες δράσεις. Σε δήλωσή του τόνισε τη σημασία «των προσπαθειών που καταβάλλονται ενάντια στις εξαρτήσεις και ειδικά κατά των ναρκωτικών, με δράσεις όπως η σημερινή. Με την πρωτοβουλία ενημέρωσης που υλοποιείται στον Δήμο μας, στηρίζουμε και ενισχύουμε το έργο των φορέων που έχουν επωμιστεί μία τόσο σημαντική αποστολή».

rpt

Related Posts