Ελλάδα

Δολοφονία στο Ψυχικό: «Ο 54χρονος φέρεται να απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων κάτι που επιθυμούσε κάποιος άλλος»

Μία νέα διάσταση φέρνει στο προσκήνιο η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ο 54χρονος τοπογράφος που εκτελέστηκε στο Ψυχικό « φέρεται να απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων κάτι που επιθυμούσε πολύ και άλλος», Οι ίδιες πηγές τονίζουν ακόμη «ότι, πιθανότατα, κάποιος ενοχλήθηκε πολύ και έδωσε την εντολή δολοφονίας του».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φως στην υπόθεση αναμένεται να «ρίξουν» τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του φερόμενου ως δράστη, που βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο όγκος δεδομένων του κινητού του θύματος είναι τεράστιος και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της έρευνας. Παράλληλα, σήμερα πρόκειται να ξεκινήσει και η έρευνα στα κινητά τηλέφωνα του 44χρονου, που εντόπισαν αστυνομικοί στο σπίτι όπου διέμενε.

Όπως αναφέρουν, ακόμη, οι πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να αντλήσουν κάποιες πολύτιμες πληροφορίες από την κατάθεση της συντρόφου του 44χρονου και από τις καταθέσεις γνωστών του θύματος.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο φερόμενος ως δράστης, που εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, πρόκειται να απολογηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου.

Related Posts