Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη στο VOX από 13 Δεκεμβρίου

Μια σπουδαία μουσική συνάντηση έρχεται στο VOX: η Δήμητρα Γαλάνη συναντά την Παυλίνα Βουλγαράκη, από τις 13 Δεκεμβρίου και για οκτώ παραστάσεις. 

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ Είσοδος Κινδύνου, η Δήμητρα Γαλάνη έρχεται τον Δεκέμβριο στο VOX και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας.

Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν, σε 8 μοναδικές παραστάσεις και με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στη σκηνή μαζί της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σε ένα πρόγραμμα που θα έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας
και θα συνοψίζει την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες – δημιουργούς που ξεχωρίζει.

Και αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια (Χίλιες ζωές και Δεν είπες κάτι).

Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην ακριβή της μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας, σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. Από εκεί και το Έλα Κοντά, το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα και θα ακούσουμε και στις χειμερινές παραστάσεις στο VOX μαζί και με άλλα τραγούδια του δίσκου τους.

Αν θέλουμε να θυμηθούμε το πέρασμα της Δήμητρας Γαλάνη από το VOX και τις υπέροχες βραδιές που έχουμε περάσει εκεί, σίγουρα νιώθουμε ήδη πως θα περάσουμε καλά και αυτή τη φορά.

Σε έναν χώρο οικείο, πάντα παρέα με τους αγαπημένους της μουσικούς, η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη υπόσχονται ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε, που θα τραγουδήσουμε ξανά και που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης.

Από Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και για οκτώ παραστάσεις στο VOX.

Ώρα έναρξης: 21.00

Παίζουν οι μουσικοί:
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα
Στέλιος Προβής: μπάσο
Μηνάς Λιάκος: κιθάρα
Δημήτρης Αρώνης: κιθάρα
Νικόλας Γουάστωρ: πλήκτρα, synths

Η προπώληση έχει ξεκινήσει. 

Α ΖΩΝΗ: 45€
Β ΖΩΝΗ: 35€
Γ ΖΩΝΗ: 30€
Δ ΖΩΝΗ: 25€
Ε ΖΩΝΗ: 20€
ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΜΕ ΠΟΤΟ ΠΛΑΤΕΙΑ: 20€
ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΜΕ ΠΟΤΟ ΕΞΩΣΤΕΣ: 15€.

To άρθρο Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη στο VOX από 13 Δεκεμβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Posts