Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της αδερφής του

Το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, που κατέθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδελφής του Βάσως Μαζωνάκη.

Τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούσαν κυρίως τη διαχείριση ακινήτου στα Ματογυάνια της Μυκόνου

Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, αλλά σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το δικαστήριο ίσως έκρινε ότι δεν συντρέχει κάποιος επείγον κίνδυνος για να επιβληθούν ασφαλιστικά μέτρα.  Θα ακολουθήσει κύρια αγωγή.

Ο τραγουδιστής, πριν λίγες ημέρες είχε δώσει τις απαντήσεις του για τη ρήξη της σχέσης με την αδερφή του σε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο τραγουδιστής ερωτήθηκε για την υπόθεση με την αδερφή του, Βάσω: «Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα  μου συμβεί και μου συνέβη αυτό μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω», είπε αρχικά.

Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό

«Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι.

Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα, γιατί εγώ έχω φυγή επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα», συμπλήρωσε.

«Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη εν αγνοία μου», παραδέχτηκε.«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ό,τι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη», ολοκλήρωσε.

Related Posts