Γιώργος Καραμίχος: “Πέρασα οικονομικές, συναισθηματικές και πνευματικές δυσκολίες όσο ήμουν εκεί”

17

Γιώργος Καραμίχος: “Πέρασα οικονομικές, συναισθηματικές και πνευματικές δυσκολίες όσο ήμουν εκεί”

Στο MyTv και στην Μάρα Σαρρή παραχώρησε συνέντευξη Γιώργος Καραμίχος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως ηθοποιός σε άλλη χώρα και πως κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Πριν από οκτώ χρόνια πήρατε την απόφαση να φύγετε από την Ελλάδα. Είναι εύκολο ένας ηθοποιός να κάνει μία νέα αρχή στα επαγγελματικά του και κατ’ επέκταση στη ζωή του σε μια άλλη χώρα;

Καθόλου εύκολο αλλά συνολικά η ζωή είναι δύσκολη, αν έχεις αποφασίσει να ρισκάρεις και να δοκιμάζεις καινούριους τρόπους εξέλιξης. Και αυτό είναι προαπαιτούμενο για τον ηθοποιό, καθώς πρέπει να μάθει να χάνει για να υποστηρίζει τις συγκρούσεις των ρόλων του.

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνατε τότε; Αν ναι, πως τις διαχειριστήκατε;

Βεβαίως. Οικονομικές, συναισθηματικές και πνευματικές. Κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα όρια μας, φλερτάρουμε με την τρέλα. Ευτυχώς έχω πολύ καλούς φίλους και βαθιά συμπαγείς δεσμούς με την οικογένειά μου. Ήξερα πως ό,τι κι αν γίνει, κάπου υπάρχουν αγκαλιές αγάπης άνευ ορίων για εμένα. Επίσης, όταν έχεις παιδιά, ξέρεις ότι ο αγώνας σου, δεν είναι προσωπικός. Γίνεται άμεσα συνολικός. Το εν δυνάμει σου διευρύνεται.

To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: “Πέρασα οικονομικές, συναισθηματικές και πνευματικές δυσκολίες όσο ήμουν εκεί” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.