Πολιτικά

«Για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ» – Το πρώτο σποτ Γερουλάνου για την υποψηφιότητά του

Το πρώτο σποτ της καμπάνιας του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Α’ Αθηνών και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Παύλος Γερουλάνος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση είναι «μια καμπάνια για την Πολιτική και όχι για την παραπολιτική. Με όραμα, θέσεις, προτάσεις για όλα όσα αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία. Επικεντρωμένη στον κάθε πολίτη και τη δίψα του για ένα κράτος που λειτουργεί. Μια προσπάθεια που θέλει να αγκαλιάσει τον Άνθρωπο, για να την αγκαλιάσουν οι άνθρωποι. Που στοχεύει, όχι μόνο στην εσωκομματική κάλπη της 6ης και 13ης Οκτωβρίου αλλά και στην κάλπη των επόμενων εθνικών εκλογών, όποτε κι αν γίνουν. Γιατί, η Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει την Αναγέννηση της Πατρίδας».

«Δίνοντας αξία στην Πολιτική, δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο»

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «η καμπάνια του Παύλου Γερουλάνου αρχίζει να ξετυλίγεται σταδιακά, από σήμερα, με τη δημοσιοποίηση του πρώτου προεκλογικού σποτ με τίτλο «Αξία», στο οποίο το μήνυμα του υποψηφίου για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι σαφές».

Το μήνυμα αναφέρει ότι «δίνοντας αξία στον Πολίτη, δίνεις αξία στην Πολιτική. Και δίνοντας αξία στην Πολιτική, δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο. Ξεκινάμε. Ήρθε η ώρα. Για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, για την Αναγέννηση της πατρίδας».

«Το στοχευμένο, αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση σποτ συνδυάζεται, στο οργανωτικό σκέλος, με την εντατικοποίηση της συλλογής υπογραφών για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου, η οποία συνεχίζεται με αμείωτη ροή και ένταση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε το σποτ:

Related Posts