Πολιτικά

Αχτσιόγλου: Η πρώτη της εμφάνιση στο TikTok με μπλουζάκι «Metallica» και χαλαρή διάθεση

Την πρώτη της εμφάνιση στο TikTok με ένα βίντεο σχεδόν τριών λεπτών έκανε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, όπου περιγράφει την καθημερινότητά της που περιλαμβάνει οικογένεια, δικηγορία, πολιτική και γυμναστήριο.

Η κ. Αχτσιόγλου υποδέχεται αρχικώς τους ακολούθους της στο σπίτι, φορώντας μια μπλούζα των Metallica, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει την ημέρα της χωρίς καφέ.

Στη συνέχεια, βλέπουμε πλάνα με εκείνη και τον γιο της, να του ετοιμάζει πρωινό, να παίζουν αλλά και με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να πηγαίνει τον μικρό στον παιδικό σταθμό.

@effieachtsioglouΓεια σας! Είμαι η Έφη Αχτσιόγλου, κι αυτό είναι το πρώτο μου TikTok! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.♬ πρωτότυπος ήχος – effieachtsioglou

Έπειτα, η Έφη Αχτσιόγλου συνεχίζει πηγαίνοντας στα δικαστήρια για να παραστεί σε μία εργατική διαφορά, όπως λέει, ενώ ακολουθεί σύσκεψη στα γραφεία της Νέας Αριστεράς αλλά στη Βουλή.

Η ημέρα συνεχίζεται με γυμναστήριο και ψώνια στο μανάβη, έως ότου η κ. Αχτσιόγλου επιστρέψει στο σπίτι και στον ρόλο της μαμάς.

Related Posts