Αχαϊα: Πρωτοφανές αυτό που έπαθε ο γαμπρός στην εκκλησία! Πάγωσε το χαμόγελο στο πρόσωπό του

9

Ο γάμος δεν κύλησε δίχως απρόοπτα. Γαμπρός και νύφη έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας αλλά κάποια στιγμή τα χαμόγελα πάγωσαν στα πρόσωπά τους…

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο γάμος έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (10-10-2020) στα Μποζαΐτικα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έγινε καταγγελία για υπεράριθμους καλεσμένους – βάσει του πρωτοκόλλου covid – 19 – με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 3.000 ευρώ!

Άνδρες του Α’ Αστυνομικού Τμήματος μαζί με άνδρες της Άμεσης Δράσης, έφτασαν στο προαύλιο της εκκλησίας και όταν διαπίστωσαν την παράβαση, βεβαίωσαν το πρόστιμο. Για την υπόθεση, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών με τη συνδρομή των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας μετέβησαν, σε Ιερό Ναό όπου διαπίστωσαν ότι διεξαγόταν γάμος και οι καλεσμένοι ήταν υπεράριθμοι, (άνω των 20 ατόμων) παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τα μέτρα για την πρόληψη της δημόσιας υγείας.

Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών επιβλήθηκε σε ημεδαπό άνδρα (γαμπρό) διοικητικό πρόστιμο, ύψους (3.000) ευρώ.”

 

To άρθρο Αχαϊα: Πρωτοφανές αυτό που έπαθε ο γαμπρός στην εκκλησία! Πάγωσε το χαμόγελο στο πρόσωπό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.