Μετά το ράλι του Bitcoin σε ιστορικά υψηλά η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων μειώθηκε κατά 7% στην πιο απότομη πτώση της εφέτος. Το Bitcoin υποχώρησε από το υψηλό των $73.000 σε $64.400 στις αρχές της εβδομάδας, συνεχίζοντας τις πολύ έντονες διακυμάνσεις. Ο Coindesk 20, ο ευρείας βάσης δείκτης των περισσότερων κρυπτονομισμάτων, σημείωσε πτώση πάνω από 8%. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων υπέστησαν απώλειες άνω των 800 εκατ. δολαρίων, το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό εφέτος.

Ιστορικό συναλλαγών

Δικαστήριο της Νιγηρίας διέταξε την Binance να παράσχει στην εποπτική Επιτροπή Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Εγκλημάτων της χώρας (EFCC) ολοκληρωμένες πληροφορίες για όλα τα άτομα από τη Νιγηρία που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Η προσωρινή εντολή έρχεται ύστερα από προηγούμενη αναφορά ότι η Νιγηρία είχε ζητήσει από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων να παραδώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους 100 κορυφαίους χρήστες της στη χώρα και όλο το ιστορικό συναλλαγών που εκτείνεται στους τελευταίους έξι μήνες.

Πορτοφόλι GrabPay

Η εφαρμογή πληρωμών Grab επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω κρυπτονομισμάτων για δραστηριότητες όπως μετακινήσεις, παράδοση φαγητού και άλλες ψηφιακές πληρωμές στη Νότια Ασία. Χρησιμοποιείται σε οκτώ έθνη της περιοχής, αλλά η τρέχουσα υπηρεσία φαίνεται να ισχύει προς το παρόν μόνο για τη Σιγκαπούρη. «Η Grab συνεργάστηκε με τον αδειοδοτημένο πάροχο πληρωμών Triple-A για να επιτρέψει στους χρήστες να ανανεώνουν το πορτοφόλι GrabPay μέσω ψηφιακών μεριδίων πληρωμής» αναφέρεται.

Related Posts