Απίθανο ατύχημα για τον Καβάνι: «Ήμουν ναρκωμένος έξι ώρες αλλά ο γιατρός έκανε καλή δουλειά»

2

Απίθανο ατύχημα για τον Καβάνι: «Ήμουν ναρκωμένος έξι ώρες αλλά ο γιατρός έκανε καλή δουλειά»

Ο Έντισον Καβάνι υπέγραψε πρόσφατα στη Βαλένθια, αλλά λίγο έλειψε να χάσει το ντεμπούτο του, εξαιτίας ενός απίθανου ατυχήματος στο σπίτι του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «2 de Punta de Marcos Vittete», η πόρτα από το πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου του έκλεισε πάνω στο δάχτυλό του και γλίτωσε παρά… τρίχα ένα πιο σοβαρό τραυματισμό, αλλά χρειάστηκε έξι ώρες νάρκωση για την επέμβαση απαοκατάστασης.

Η εξιστόρηση του Καβάνι

«Βάζαμε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, η οικογένεια μου είχε μπει ήδη μέσα. Πάτησα το κουμπί για να κλείσει η πόρτα του πορτμπαγκάζ. Η πόρτα έκλεισε και μου έπιασε το δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μου σπάσει το νύχι. Δόξα τω Θεώ δεν μου έσπασε το δάχτυλο, γιατί είχε πιάσει μόνο την πρώτη φάλαγγα και αυτό λειτούργησε ως μοχλός. Ήταν μια μέρα πριν το ντεμπούτο μου.

Λόγω του ήχου που έκανε το δάχτυλο νόμιζα ότι το είχα σπάσει. Είχα θυμώσει και ήμουν αγανακτισμένος. Και τελικά είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει ο γιατρός την επόμενη ημέρα να μου κάνει τοπική αναισθησία, να τυλίξει το δάχτυλο καλά και να δούμε τι θα γίνει. Πήγα στο νοσοκομείο, ο γιατρός έκανε μια μικρή επέμβαση στο νύχι. Φαίνεται ότι έκανε μια πολύ καλή δουλειά, γιατί ήμουν ναρκωμένος έξι ώρες».

To άρθρο Απίθανο ατύχημα για τον Καβάνι: «Ήμουν ναρκωμένος έξι ώρες αλλά ο γιατρός έκανε καλή δουλειά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

- Index Sidebar Banner -