Αιτωλικό: Μέχρι και… κλεμμένα είχε ο βυθός στο λιμανάκι (φωτο)

15

Επειδή δεν είναι όλα μαύρα και απογοητευτικά στο Αιτωλικό αξίζει να αναδειχθεί η εθελοντική προσφορά δυο Αιτωλικιωτών.

Μετά τις ζημιές που προκάλεσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι στα παγκάκια της ανάπλασης ήρθαν δυο δύτες, να δείξουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους και θέλουν να τον βλέπουν να προοδεύει. Αυτοί είναι οι: Λάμπρος Χαρέλος και Σταύρος Μπαρούχος που σήμερα το πρωί καθάρισαν εθελοντικά το βυθό στο λιμανάκι του Αιτωλικού.

Τα σκουπίδια και τα αντικείμενα που έβγαλαν από μέσα μόνο υπερήφανο δεν μπορούν να κάνουν το Αιτωλικό. Η προσφορά όμως αυτών των δυο δυτών μπορεί να κάνει υπερήφανους όλους τους Αιτωλικιώτες.

Όπως είπαν οι ίδιοι ξεκίνησαν αυτή τη δράση με σκοπό να δείξουν προς τα έξω τι επικρατεί στον βυθό και φυσικά να καθαριστεί για να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα το σύνολο της ανάπλασης που έγινε στην περιοχή. «Ας ελπίσουμε πως θα είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί και δεν θα ξαναδούμε τέτοιες εικόνες», είπε ο κ. Χαρέλος, μιλώντας στο aixmi-news.gr, προσθέτοντας ότι οι δράσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της λιμνοθάλασσας.

Από το βυθό του λιμανιού έβγαλαν πλαστικά, ελαστικά αυτοκινήτων, σκουπίδια κάθε είδους, ακόμα και ηλεκτρικές συσκευές και τηλεοράσεις. Αυτό προκαλεί υποψίες ότι στο βυθό κατέληξαν και κλεμμένα αντικείμενα…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: aixmi-news.gr

The post Αιτωλικό: Μέχρι και… κλεμμένα είχε ο βυθός στο λιμανάκι (φωτο) appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.