Ένα αγοράκι, μόλις έξι μηνών, κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ώρα που βρισκόταν στην κούνια του, από σκύλο.

Το βρέφος, ο μικρός Έζρα Μάνσουρ, υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη (30/5), έξι ημέρες αφότου το φαινομενικά ήμερο χάσκι επιτέθηκε στο σπίτι του στο Νόξβιλ του Τεννεσί.

Ο μικρός Έζρα έδινε μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση για σχεδόν μία εβδομάδα. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά του. Το άτυχο μωρό έφερε βαρύτατα τραύματα όπως εγκεφαλική αιμορραγία και οίδημα στον εγκέφαλο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού, Κλόι Μανσούρ, η οποία  δήλωσε: «το να είμαι η μητέρα του, ήταν η μεγαλύτερη τιμή και το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Το σκυλί ήταν ήμερο

Η απρόκλητη επίθεση του χάσκι στο έξι μηνών βρέφος ήταν αιφνιδίασε την οικογένεια, όπως αναφέρου τα Αμερικανικά μίντια. Ενώ φαινομενικά ήταν ένα ήμερο σκυλί, δεν είχε ιστορικό επιθετικότητας και τον είχαν υπό την προστασία τους για πάνω από οκτώ χρόνια, εκείνος κατάφερε να τους στερήσει ό,τι πολυτιμότερο είχαν.

Αμέσως μετά την τραγωδία, ο σκύλος μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων, ενώ το γραφείο του σερίφη στην κομητείας του Νοξ διεξάγει εκτεταμένη έρευνα. Το μέλλον του σκύλου ή το αν θα απαγγελθούν κατηγορίες δεν είναι ακόμη σαφές.

Related Posts