Αγώνας δρόμου για μεταφορά παιδιού στο νοσοκομείο εξαιτίας της κίνησης! (video)

6

Αγώνας δρόμου για μεταφορά παιδιού στο νοσοκομείο Καθοριστική ήταν η βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας σε μία οικογένεια, προκειμένου να φτάσει έγκαιρα στο «Παίδων».

Όπως μετέδωσε ο Ant1, παίζοντας ο μικρός έβαλε μία μπίλια στην μύτη του και η μητέρα κατάλαβε πως έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα στην αναπνοή του.

Αμέσως τηλεφώνησε στην παιδίατρο, η οποία τους ζήτησε να πάνε κατευθείαν στο νοσοκομείο, καθώς το παιδί ήδη είχε αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα στην αναπνοή του.

Η κίνηση όμως που συνάντησαν στον δρόμο ήταν πολύ μεγάλη και έτσι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την Άμεση Δράση, η οποία σε ένα λεπτό τους είχε βρει είχε ξεκινήσει η προσπάθεια να ανοίξουν δρόμο για να φτάσουν έγκαιρα στο Παίδων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αποστολή αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς οι δρόμοι εκείνη τη στιγμή ήταν πηγμένοι.

Τόσο όμως η μηχανή της αστυνομίας που ήταν μπροστά και άνοιγε τον δρόμο, όσο και το περιπολικό που βρισκόταν πίσω και φώναζε στους οδηγούς να κάνουν άκρη, είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευτυχώς σε 7 λεπτά το παιδί βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο για να του δεχθεί τος πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thecaller.gr

The post Αγώνας δρόμου για μεταφορά παιδιού στο νοσοκομείο εξαιτίας της κίνησης! (video) appeared first on Karvasaras – Ειδήσεις από την Δυτική Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.