Επεισόδιο σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε στη Βουλή με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τη βουλεύτρια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Αριστερά Θεανώ Φωτίου.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, η Θεανώ Φωτίου -διαμαρτυρόμενη προς το προεδρείο- είπε ότι καταπατούνται οι διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», τόνισε, αναφερόμενη στην Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Δημήτρης Κυριαζίδης εξήγησε τη διαδικασία στη βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς, που απήντησε πως «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

Παίρνοντας τον λόγο η υπουργός Τουρτισμού υπογράμμισε πως «επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Στη συνέχεια η Θεανώ Φωτίου επισήμανε πως «σαν παρακαλώ υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο»

«Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός την περίοδο εκείνη κινήθηκε…», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε το επίμαχο «άει στο διάολο» από τη βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς που προκάλεσε την έκρηξη της υπουργού Τουρισμού.

«Τι είπατε; Τι είπατε; Θέλετε να το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο Κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας μετά είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά όταν εκφράζεται με τέτοιο τρόπο στο Κοινοβούλιο. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας», φώναξε στη συνέχεια η Όλγα Κεφαλογιάννη, όπως ακούγεται και στο σχετικό βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Related Posts